Niks meer missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gehouden bij nieuwe content!

New practical Chinese reader is het beste boek om Chinees te leren

New practical Chinese Reader

Wij van IntoChina vinden dat de New Practical Chinese Reader reeks de beste reeks boeken is is om snel Chinees te leren spreken en schrijven.

De NPCR is een serie studieboeken uitgegeven door Beijing Language and Culture University Press (geassocieerd met het Confucius Institute programma). Deze serie is speciaal ontworpen om Engelstalige sprekers te helpen Chinees te leren. Het boek is samengesteld en voldoet aan alle eisen die getoetst worden bij de talentoets HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi). Wil je weten wat er in de HSK toetsen getoetst wordt? Lees dan dit artikel over de nieuwe regels van de HSK toetsen

De NPCR bestaat uit zes boeken met in totaal 70 lessen. Je leert in een rap tempo kennis maken met de taal door schrijven, lezen en het spreken van Chinees. Het boek helpt je van beginner tot een gemiddeld niveau. Voor de meeste mensen duurt dit ongeveer 3 jaar, maar dit hangt natuurlijk van je eigen motivatie af. Je boekt de meeste voortgang als je naast het tekstboek ook het werkboek aanschaft. Deze staat namelijk bomvol met oefeningen om je opgedane kennis te testen. 

Wil je liever eerst oefenen op IntoChina? Geen enkel probleem, probeer eens onze startergids.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan snel het inkijk exemplaar en kijk of het wat voor je is. Zoals het Chinese gezegde luidt:

好好学习天天向上

(Hǎo hào xuéxí tiāntiān xiàngshàng)

Studeer hard en wordt elke dag een stapje beter!

Waarom Chinees leren?

Veel mensen vragen ons waarom ze Chinees moeten leren. Hier hebben we eigenlijk altijd het standaard antwoord op.

“Chinees is gewoon een enorm leuke taal om te spreken”. We weten dat dit de meeste mensen niet voldoende antwoord geeft daarom hebben we er een artikel over geschreven.

Ben je iemand die nog op zoek is naar de reden waarom je Chinees moet leren, en vandaag moet beginnen?
Bekijk dan nu deze 10 redenen waarom jij vandaag nog moet beginnen met Chinees leren. De tweede vraag die we het meest krijgen gaat over welke boeken het beste zijn om Chinees te leren. Laat dat nou net de titel zijn van dit artikel.

Wat is het beste boek om te beginnen met Chinees leren?

IntoChina raadt de New Practical Chinese Reader methode aan omdat deze je snel kennis laat maken met het lezen spreken en schrijven van Chinees. Binnen enkele dagen kan jij mensen leren begroeten en vragen hoe het met ze gaat!

Waar kan je New Practical Chinese Reader kopen?

Je kunt New Practical Chinese Reader boeken kopen op Bol.com, Amazon of hier op IntoChina.nl

Heb jij niet het geduld van een monnik?

Vul je naam en e-mail in, en je ontvangt nieuwe artikelen direct in jouw inbox.

Lekker verder lezen?

Bekijk deze interessante artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *