Niks meer missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gehouden bij nieuwe content!

IntoChina heeft een nieuw logo!

Niet iedereen houdt van verandering, maar soms kan verandering juist leuke dingen met zich meebrengen. Zoals nu bijvoorbeeld: Een nieuw logo voor IntoChina.

Het oude IntoChina logo zoals hieronder afgebeeld was bij de oprichting van de website bedacht. Het logo stelde de “snelheid van de Chinese economie” in combinatie met en een chat bubble voor om zo een moderne twist te geven aan de berichtgeving over bijvoorbeeld de eeuwenoude Chinese taal en cultuur.

IntoChina heeft een nieuw logo
Links afgebeeld het oude beeldmerk en rechts het nieuwe beeldmerk

Verwarring

Het oude logo werd vaak gezien als Chinese vlag en verloor daardoor een beetje van haar eigen identiteit. Omdat IntoChina bezig is met het uitbreiden van de website en de productie van merchandise, was het moment aangebroken om een logo te dragen dat zowel modern, elegant als simpel te herkennen is. Ik zal jullie daarom niet langer laten wachten, en jullie voorstellen aan het nieuwe logo van IntoChina.

Het nieuwe logo van IntoChina bevat meerdere elementen. De eeuwenoude Chinese munt, een Chinese tempel en een gedeelte van het karakter 进 wat “binnenkomen” betekent. Hieronder zie je het proces.

logoinspiratie
Inspiratie voor het IntoChina Logo

Het uiteindelijke ontwikkelproces van het nieuwe logo zie je hieronder:

Logo ontwikkeling intoChina.
Logo ontwikkeling IntoChina

Het nieuwe logo zul je daarom ook terug gaan vinden op de website.
Hieronder nog eens groot afgebeeld.

Logo van IntoChina in SVG formaat
Het nieuwe logo van IntoChina

Nieuwe ontwikkelingen

IntoChina is op dit moment bezig met meerdere nieuwe ontwikkelingen. Zo komt er een vernieuwd webdesign aan dat nog gebruiksvriendelijker is en het nog makkelijker maakt om te navigeren naar je favoriete onderwerpen

Webshop

IntoChina krijgt haar eigen webshop waarin allerlei toffe China gerelateerde producten gekocht kunnen worden. IntoChina gaat ook kleding verkopen met daarop Chinese tekens, Chinese grappen en natuurlijk het nieuwe logo.

Nieuwe artikelen

Natuurlijk komen er ook een heleboel nieuwe artikelen aan die jou helemaal bijpraten over de Chinese taal en Cultuur en komt er een service waarin je een eigen Chinese naam kunt laten maken op basis Ba Zi (een Chinese vorm van astrologie waardoor jouw naam “berekend” kan worden op basis van jouw geboorte tijd plaats en doel in het leven!)

Er komt dus een heleboel nieuws aan, dus stay tuned!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen enkel nieuwtje te missen!

Heb jij niet het geduld van een monnik?

Vul je naam en e-mail in, en je ontvangt nieuwe artikelen direct in jouw inbox.

Lekker verder lezen?

Bekijk deze interessante artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *